hai ibu² , sy period 2/3 dan last period 6/3 dan skrg dh lewat period 6hari bila check upt Alhamduli

hai ibu² , sy period 2/3 dan last period 6/3 dan skrg dh lewat period 6hari bila check upt Alhamdulillah positif .. Mcm mne nk tau kandungan dh brpe week ya

hai ibu² , sy period 2/3 dan last period 6/3 dan skrg dh lewat period 6hari bila check upt Alhamduli
7 Balas

hai awak, jarak 1 hari je kita. kandungan dikira daripada hari first period iaitu 2/3. so sekarang awak dah 5weeks 1 day. minggu ni atau minggu depan dah boleh scan .😍

1y ago

Alhamdulillah, tahniah awk😍

Tahniah, sis! 🌹Awak pergi kat my profile dalam app ni. Ada satu tracker untuk baby milestone. Awak isi info kat situ. Sangat berguna

Tahniah sis.. Doakan sy juga.. Sy masih TTC.. Semoga sy dikurniakan zuriat juga utk tahun nie.

Hai! kita sama! due date nanti sama 7 Dec 2023, now dh 5 weeks 1 day awk..

1y ago

Alhamdulillah, tahniah juga 😍

ade rase ape2 x ? contoh lenguh pinggang ke, cramp on off ke... ?

Samalah kitaaaaaaa , harini pergi checkup 🤣 tak sabar

xjauh beza saya last period 4/3..now dh 5 mggu..🤗

1y ago

tq.tahniah kpd awk juga, jaga baik2 ya