2 minggu lewat period

Saya dah 2 minggu lewat period , tapi bila check upt negatif . ada sesiapa tau tak kenapa ?

8 Balas

Arituh pon sy cm tuh jugk.. After 2 minggu sy still x period lg check upt still xde.. Tp sy tunggu sampai 20 hari.. Alhmdulillah..ada rezeki.. Kdg tu lmbt nk detect... Mcm anak. Sulung sy.. After kwen sy memg x dtg period smpai da hari ke 35 sy check bru naik 2 line..

4y ago

Sy ni mgkin memg jenis lmbt nk detect pregnent.. Masa hari ke 21 tuh sy bagun pg rasa xsedap badan sy pon try la upt.. Dye terus naik 2line.. Terang.. X samar pon.. Tp x puas hati lg sy beli yg clear blue.. Pon sama jugk.. Alhmdulillah..

Sy 22 hari lewat period baru la naik double line smpai dh collect smua result negativ dah dekat 15 upt hahaha. Sbb tiap hari check.

4y ago

Awak pakai upt jenis apa yer?

Cuba cek dekat klinik biar doktor yg sahkan,tapi sis kena cek diawal pagi jgn dlu minum air byk sgt nnt HCG dlm bdn hilang jadinya upt negatif

Mgkin stress.. Saya pernah delay 2bulan..bukan 2 hari or 2mggu..2 bulan sis.. Mgkin stress kot

Kekdg sbb stress blh sbbkn hormon jadi x balance tu yg sbbkn delay period

lepas dari tu result dia apa sis? sebab sye pun macam tu 🥹

Period regular x .. Cba jmpa doc.

4y ago

Sis mcm mana sekarang? Result positif ke negatif?

Sama lah sy