Luahan semata

Saya dah ade anak 1y . Papa dia foreigner yang masih bekerja kat malaysia . Kita org plan nak khwin lpas baby kluar , tp anak dh 1y .. hmm mcam² alasan dia bg , drpd baby dlam perut lg sy mintak dia plan btul² sbb sy tknak nnti anak susah satu hri nnti .. sy tak nafikan .. dia yang tanggung kami anak beranak sepenuhnya , saya dah tak bekerja sejak pregnant dlu . Skrg buat parttime babysitter je . Tu pun ckup² mkan utk sy .. gaji papa dia half utk anak half utk fmily dia di kpg.hmmm .. sy mcam tknak brhrap sgt kat dia , ptut tak sy cri kje and hntar anak ke taska ? 😌 And sy kne mulakan mcam mna dlu? Sy buntu .. nmpak mcam msalah remeh .. tp bsar utk sy .. sy jnis susah nak brhrap kat org sbb dah biasa tnggung diri sndiri . Tp bile jdi mcam ni , smua bnda tk kne .. hmm .. sy cuma mintak pendapat ye , klau rse sy nih selfish ke tak , dduk dlu kt tmpat sy .. sy tknak pndpat buruk , sbb sy dh risikokan mental sy post kt sini ... TQ kalau yg respon , and tq jugak yg mmbaca ..

Luahan semata
14 Balas

Ya, bina hidup baru. Kuatkan persediaan mental dan fizikal. 💐🤲

moga dipermudakan segala urusan sis... 🥰🥰

Better cri income sndiri.. Comel nyaaa baby!

mulakan hidup baru...pedulikan kata org