vaksin dan stress

Salam. Memang kalau kita lepas bersalin je anak tu nanti kena cocok vaksin ke? Sy plan nak bersalin dkt hospital half private and org di kaunter tu kata nnti trus kena vaksin dan yg cocok nya ada student. So dia tnya sy okay ke? Dia ckp nanti nasib lah dpt doktor laki ye bila bersalin and student akan dtg tgk kita bersalin. Kalau anak bermasalah dia akan hntar luar daerah. Dan dia bebel psl buku sbb buku sy dr hospital pakar. Byk lg yg dia marahkan seolah olah tknak sy bersalin situ. Mgkin dia igt sy umur 23tahun takde duit nak bayar nanti kot ?

1 Balas

yup vaksin sgt² penting 😊 n hal student tu insha'Allah semuanya akn okey . mereka pun dah blja hee . mase bersalin dah tak heran laki ke pompuan sbb sakit die tu kalau boleh sape² blh tlg , tlg la cpt kn . tu lah perasaan nye . dont worry too much . bhya utk diri n baby

5y ago

aah terus vaksin . mana² pun mcm tu . hehe