IPAR NERAKA

Haii . sy nak crta psal ipar sy yg btudung tutup litup d rumah tp prangai mcm bingai. Sy tahu sy ni org luar(isteri adik) .. Dlu msa sy ank 1 prngai xnmpk lg mcm setan.. Tp dah sy dpt ank sepasang prngai brubah mcm ada yg tak kena.. Mcm ade je bnda nak skit hti kat sy dan ank.. smpai sy bkrung dlm bilik.. Sy tkt ank sy stress sbb kerap bkrung dlm bilik je.. Sy pn xtw knpe dia benci sgt kat kiteorang .. Takdepn kiteorg kacau kehidupan dia.. Kbetulan dia tgh mngandung jgak skg ni.. Klau la sy ni jhat .. sy doakan dia bukan-ii .. Nsib la sy ni jnis pemaaf .. Sy ada mntak maaf gak ngan dia .. Sbb sy jnis yg xblh bmsuh dgn org . huhuhu.. tlg bg sy kata-ii smngat utk trus tggl kat rmh mertua sy. die pn nak jgak ikut-ii tggl kat sni. mnyampah sy

3 Balas

Bertabah sis...sabaq jaa nnt satu hari dia akn brubah gak...biasa laa manusia kan mmg mcm2 prangai n ragam...tumpukan perhatian kt anak n abaikan bnda2 lain...all the best sis

Alhamdulillah sis masih kekal kan sifat pemaaf tuu.. buat masa sekarang sis doakan saja dia dan jaga juga kesihatan mental untuk diri dan anak2

bertabah sis . truskan hdup utk ank² ..