bleeding

Saya dah 6bulan tp ada keluar darah. Normal ke to.

6 Balas

Salam..maaf nk tnye sis ada mslh uri bwh ke ek ?means placenta previa?? Kalau sis alami uri bwh... Sis kne byk berehat atau doc slalu sebut kne byk bedrest.xblh byk sgt bergerak n berjln+xblh brdri trlalu lm..angkt brg berat..atau dukung ank2 kcil atau yg dh bsr semasa hamil..sbb akn mmbri tekanan pd kita jika mengalami uri bwh... Mg d pmudahkn segalanya..aamiin...jg dri bebaik ea😉✌

5y ago

Sm2 😉✌jg dri bebaik ea

samela.. sy bleeding semalam.. refer g H. Serdang.. bila Dr. cek and confirmed kan baby semua ok dan boleh balik baru rase lega.. rase nak nangis je bila g toilet ofis ttiba nampak darah kat panty

mcm mne keadaan sis skrg? sy doakan smuanya baik2 sja amin

5y ago

xnaik..bleeding trus emergency czer

Harap semua baik baik..keluar darah tu kena waspada

Xnormal. Pls check doktor.

5y ago

Ni otw g hospital ampang

Nope. Please refer doctor

5y ago

Okay . Tq baru refer semalam