bleeding 5weeks

To all mommy..nk tanya lah..adakah normal jika keluar discaj campur darah coklat utk 5mggu kehamilan? Ni 1st time pregnant...

1 Balas

Bleeding ketika hamil adalah tidak normal ye sis (doc yg pesan).. dulu dgr ckp org kata biasa pastu keguguran.. sis trus pergi jmpa doc ye..

5y ago

Sy Baru jaa tadi . Darah warna coklat2 lha tp xbyk . Skrg sudah tiada . Sy Cuba bedrest dulu . Kalau mcm masih ada keluar baru pg hsptl