Bleeding tp upt positif

Siapa ada pengalaman bleeding tp tak gugur ? Dah 6w tp scan tak nampak apa. Rahim kosong. Dah pergi emergency doc suruh rehat & ckp maybe kandungan tak jd. Suruh pantau darah keluar.

3 Balas

Kdg2 ada bleeding tu nnti few days lepastu akan keluar ketul2 darah. Time darah ketul2 nk keluar tu you akan rasa sakit macam period cramp. After dah keluar darah pun still akan positive jugak upt beberapa hari. Ada yang seminggu dua

Saya bleeding tapi dah 11w. Memang dah nampak baby. Kalau bleeding awal kehamilan & scan tak nampak, mostly case memang kandungan tak jadi. Apa pun sis banyakkan berehat ya.

Kalau betul gugur, upt masih akan tetap positive sis..mcm sy lepas gugur upt masih positive lepas 3 minggu gugur..Apa pun ikut nasihat doc dulu..