Kenapa Baby Bump Still Xnmpk Besar?

Saya cuma nak tanya normal ke bby bump xnmpk besar mcm org lain sbb kandungan sy dah 6bulan tpi still nmpk kecik mcm org bru 4 bln.. Kdg dorg xperasan sy ni pregnant

32 Balas

Sy masa prggy 9bulan pn org still xpcya sis 😂 ckp kcil je tp bby kluar 3.2kg jgk sis ..

Jgn pduli org nak ckap pa. Yg pnting puan dan bby sihat...kecik bsar prut tu sma shja...

Asalkan bby sihat puan....xpe kecik.kalau bsr sgt xlarat nk bwk nanti😊

Sama sis , sy dah 27 perut pun xbrapa besar

Normal sis, sya pun mcm tu masuk nak 6bulan bru nmpk.

sy prefer mcm tu sis.. besar2 sgt susah nk bw..

Normal.jnj bb sihat

normal sis.

Normal sis

It's okay