baby bump

Hi mummy..tanya jap.selalu mummy2 nampak baby bump waktu bila ya.. usia kandungan sy dh 11week org blh nmpk dh..atau pasal sy jns berisi.. bila gtau husband ckp nmpk bby bump..??selalu dia mgusik gemuk tu.. kebetulan sy x da muntah2, cuma mual kalau lapar.. sebab tu kdg sy sumbat je mcm2 mknn.. tp org luar dh noticed nmpk perut dh even sy xpernah bgtau.. Ada yg sama gn sy x.

1 Balas

Ada jer. Sy gemok. Dh smestinya perut bsr. Hehe. Tp ada jer yg perasan sy pregnant. Org pregnant ni, seri lain mcm. Gemuk lain mcm, body lain mcm. Tu la x dpt disembunyi. 😂

5y ago

Sama sis. 11w4d dah..