Kenapa Baby Bump Still Xnmpk Besar?

Saya cuma nak tanya normal ke bby bump xnmpk besar mcm org lain sbb kandungan sy dah 6bulan tpi still nmpk kecik mcm org bru 4 bln.. Kdg dorg xperasan sy ni pregnant

32 Balas

Relax sis...sy 9 bulan org ckp bwu 6 bulan..hahahhahaaa..skrg dh bersalinn pon ..dlm pantang 10 Hari...berat baby msa lahir pon 2.96kg....bosauuuu tuu

Jangan risau sis, saya pregnant sampai 7 bulan ke 8 bulan masih boleh pakai baju sblm pregnant. 8 bulan tu baru lah nampak baby bump sikit ✌🏻

Sy nk brsalin ank 2nd hri tu. Nurse tnya knp dtg hopital nak branak ke. Perut ckup bulan ke. Haha sbb perut kcik. 9 bulan bole sorok lg perut.

Saya 7bulan lebih dh.. Ramai tegur kecik nye perut.. Ala xpe kecik asal baby sihat dh.. Mummy pun xyh bwk perut besar2 ssh nk jln nk cari baju..

2y ago

betul sis.. dulu sy 7 bulan baru nk nmpk perut.. x perlu beli baju pregnant kan..pastu senang jln ke sana sini..alahan pon xde.. da lahir normal baby besar sihat je.. parut pon x byk..skrg da hilang Alhamdulillah dipermudahkan semua 😊

sama saya. dah nak masuk 6 bulan perut tak nampak sangat. tapi scan alhamdulilah berat baby and keadaan baby semua dalam keadaan baik🥰

Normal sis, sy tngah tnggu hari pun org xpersan yg sy nih pregnant. Baby pun ok, sihat jer cuma kecik skit 2.4 kg shj

Alah sama mcm saya.. 8 bulan tp org tak nmpk ncm mngndung.. Cuma baby sy kecik but still sihat dun wory much k

Normal je sy pon xnmpk sngt 6buln skrg bru nmpk, ok ap bby bump xbesar sngt kite pon seng nk gerak

Normal sis.. dont worry sgt.. as long doctor ckp size baby dgn weeks sis ngam, all should be ok..

Kadang saiz kandungan tu ikut jenis badan jugak sis. Asalkan kandungan sihat& ibu ok itu dh baik