pregnant

Saya baru pregnant 6w, tapi saya sembelit teruk. Saya sehari minum air 3liter, dah mkn pisang betik tapi tetap sembelit. Ni dah dkat seminggu x membuang, sebelum mengandung hari2 membuang.. Boleh suggest x ubat apa yang blh hilangkan sembelit? Bila dah lama x membuang jadi stress plak ?

2 Balas

Try minum susu frisomumgold.. ritu ms preggy sy minum tu..xsembelit..elok tuk pmbuangan... Berbnding susu lain tuk pregy nye susu...