Hi ibu2 .. Sy skg da masuk 4bulan preggg .. tapi membuang tu susa

Hi ibu2 .. Sy skg da masuk 4bulan preggg .. tapi membuang tu susah sangat .. Sy jenis yg susah nak sakit perutt .. makan banyak Pisang mcm mana pun tetap sembelit .. sakit kepala da ni balik2 nak teran bila nak membuang .. stress .. ada tak ubat ibu mengandung utk sembelit

1 Balas

Pisang bukan sesuai untuk semua orang. Tukar makan buah lain. Orange, betik, buah naga.

12mo ago

ok sis.. nanti try buah lain pula.. tq sis