Redha

Saya baru bersalin anak pertama, tapi lepasni akan pjj dengan suami. Tak sanggup nk berjauhan bila dah ada anak ni. Doakan saya kuat untuk menjaga baby tanpa suami disisi ?

8 Balas

Alhamdulillah.. tahniah dah jadi ibu.. semoga Allah terus berikan kekuatan berterusan.. Dear, stay calm and be happy with your lovely child and u have husband.. :) your ujian is PJJ.. But there are others arw hurtful without a child and even.. without a husband.. No i don't mean to underestimate anyone.. i just want to motivate you and myself btw.. each of us ada ujian.. inshaAllah let us keep doa and solat to the One who always will help us

InshaAllah sis. Kena kuat demi anak. Kalau sis susah hati, suami sis lg susah hati tu nak tinggalkan isteri dan anak berdua. Teknologi skrg canggih dah sis. Hari2 blh video call blh hantar gambar. Hopefully tak kesunyian sangat kan walaupun jauh. Sy doakan sis kuat demi anak. Anak akan jadi penyeri hidup sis nanti.

5y ago

Insha Allah, terima kasih atas kata semangat 🥰🥰

PJJ untuk berapa lama tu sis ? kuatkan diri k . sentiasa think positive . saya dulu dalam pantang sampai baby 4 months , saya PJJ dengan suami . hampir meroyan . tapi alhamdulillah sedar awal . jadi saya lebih think positive , and alhamdulillah ok

5y ago

Oh.. sabar yee sis . takmau sedih² . kesian awak dan baby nanti .

Semoga segala urusan sis dipermudahkan. Anak akan jadi sumber kekuatan sis. InshaAllah.

Minta maaf nak tanya pada sis.sis keja ke @ suri rumah

5y ago

saya kerja 😊

Inshaallah sis blh kuat...sy prnh merasa pjj slma 5thun.

Mohon kuat sis.. Skrg ramai psgan yg pjj..

🙏🏻