Nervous nak bersalin

Saya dah nak masuk 35week, sejak akhir2 ni perasaan nervous nak bersalin tu makin kuat. Normal ke? rasa mcm kejap jee mengandung tahu2 dah nak bersalin 😅sy first mom, dan bakal pjj dgn suami sb sy pilih nak bersalin di kg halaman. Rasa mcm down sikit sb nak pjj dgn suami, alhamdulillah suami sy byk sgt membantu sepanjang mengandung ni, bila dia ada sy rasa bersemangat, bila nak pjj ni menjadi plak rasa risau dan sedih tu 😢 korang doakan sy dimudahkan bersalin ye, semoga saya dan baby selamat keduanya 🤲 sy doakan juga ibu2 yg bakal melahirkan agar korang pun dilancarkan proses bersalin nanti, selamat semuanya, allahumma aamiin 🤲

4 Balas

sabar sis🙂..sy pun pjj dgn suami sejak 28 minggu sbb suami ulang aling jb-sg..... sy dok sorng dkt rumah...so sy dh blik ke kg... anak sulung jugak..skrng dh 37 w dah... tunggu tarikh je sy ni🤗... kuatkan hati... be strong okay... bila rasa down tu sis fikir suami n baby....kalau sis down auto die pun akan down.... so kena kuatkan hati... kejap je..x lama lagi dh salin..blh balik dahhh😁😁!!!kita ni kuat😍!!! okayy!! !!! have a safe delivery soon😍

1y ago

Terimakaseh sis utk semangat tu, in syaa ALLAH klu sis boleh maknanya sy pun boleh kan 😍 semoga ALLAH mudahkan kita nak bersalin nt kan sis, xsabar nak jumpa baby walaupun berdebar teruk 😂 sy pun harini bertolak balik kg jugak 🤭

Moga dipermudahkan urusan sis & baby. jadikan baby sebagai penyemangat sis tau. Walaupun jauh dari suami, pasti dia pun akn sllu doakan sis. Allah ada. Doakan juga sy,due awal bln april.❤️🥰

1y ago

Aamiin333, baik2 terimakaseh awk, sama laa sy due 2 april jugak, semoga ALLAH mudahkan proses bersalin kita nt 🥰🤲

semoga d permudah segala urusan..sya date due 29/4 ank second..pun rasa debar² jugak..

1y ago

Aamiin3 semoga urusan awk pun dimudahkan juga yee.. Sy lg berdebar sb anak sulung kan 😂

mg dpmudahkan segalanya .aamiin...

1y ago

Allahumma aamiin, terimakaseh sis 🥰