Redha

Saya baru bersalin anak pertama, tapi lepasni akan pjj dengan suami. Tak sanggup nk berjauhan bila dah ada anak ni. Doakan saya kuat untuk menjaga baby tanpa suami disisi ?

8 Balas

PJJ untuk berapa lama tu sis ? kuatkan diri k . sentiasa think positive . saya dulu dalam pantang sampai baby 4 months , saya PJJ dengan suami . hampir meroyan . tapi alhamdulillah sedar awal . jadi saya lebih think positive , and alhamdulillah ok

5y ago

Oh.. sabar yee sis . takmau sedih² . kesian awak dan baby nanti .