pJJ

Teringin nak ada baby ? . Tapi belom ade rezeki . Lepas ni terpaksa PJJ ngan cik hubby sebab atas urusan kerja . Tak kuat rasenyee bila dah biasa semua bnde buat sama2 tetiba kene PJJ . Dah laa tkde kawan lagi sedih bila berjauhan . Kalau ada baby ade jugak peneman ?

2 Balas

=) jangan putus asa dan jangan rasa "down" sangat. Always be hopeful and take every opportunity to spend time with husband and make that baby happen! Hang in there sis, we're all here for you!

Bsabar.. stiap org dugannnya x sama