Kucing Makin Manja

Saya ada seekor kucing. Makin lama makin manja bila due saya lg lebih kurang 7 minggu. Sometimes buat sy fikir bukan-bukan juga dia ni. Dulu xdelah rajin msk bilik memanggil. Skrg pantang sy dkt bilik pasti dtg menjenguk and manja2 mcm dlm gambar. Mmg oerangai mcm ni ke? Ms awal preg, dia suka gaduh sgn husband sy pula...

Kucing Makin Manja
42 Balas

Kucing yg sy bela macam anak sendiri pon sama manja, makin nak dekat due makin manja. Tak bole lepas dr pandangan dia, konfem mengiau tak henti2. Lepastu sy perasan jgk, sejak pregnant ni banyak sgt stray cat sekitar rumah yg datang tumpang makan dan tidur pdahal sebelum ni yg dtg sekor dua je

4y ago

sama sis , skrg baby da keluar dy yg jd peneman , bila baby dlm buaian dy tido bwh buaian , lps maghrib bwk baby msok bilik dy pon ikut masuk bilik sekali tido dkt hujung tilam , dy tx dkt2 ngn baby sbb mungkin dy tau kot bulu dy tx elok utk baby , sy selalu pesan jgn dkt2 ngn adik sbb adik blm kuat lg , adik kecik lg , dy mcm faham je