Kucing Makin Manja

Saya ada seekor kucing. Makin lama makin manja bila due saya lg lebih kurang 7 minggu. Sometimes buat sy fikir bukan-bukan juga dia ni. Dulu xdelah rajin msk bilik memanggil. Skrg pantang sy dkt bilik pasti dtg menjenguk and manja2 mcm dlm gambar. Mmg oerangai mcm ni ke? Ms awal preg, dia suka gaduh sgn husband sy pula...

Kucing Makin Manja
42 Balas

Kucing saya pon sama. Sebelom ni dia suka tidur sebelah kaki suami saya kalau saya taruk kaki sebelah dia, dia gigit kaki saya. Sejak masuk 8 bulan ngandung tetibe dia suka pulak tido kt kaki saya.

Samaa.. Kucing rumah mentua saya terlalu concern kalau nampak saya muntah2. Dia tenung je sambil buat muka kesian. Tak tau kesian atau pelik atau takut. Hahaha tapi macam concern. Nak tergelak tgk

4y ago

Sama sis.. kucing kt rumah kalau saya p toilet nk muntah comfirm dia masuk toilet skali tengok 😂 lepastu dia tak boleh buat apa dia pegang kaki 😅

Same la mcm yg ni. Asal boleh buh kepala ats riba,dekat dgn perut je. Terus lena. Kaki duk bawah takpe. Kdg tgh tido dia naik ats perut. Yg penting kepala tu nak jugak letak kat perut. 😅😂

Syoknya dpt bela kucing.. mak ayh sy x bg bela sbb klu mati sy nangis smp 2 3 bulan.dlu ada kucing nma nono & maruku.msa dorg mati mmg sy nangis teruk.. so, skrg ma ayh dah x bg bela risau jd mcm dlu.

4y ago

Emm... Itu pun sy risau. Sy syg sgt dgn dia ni.... Biarpun nakal nk mmpus. X tau nnti blh tabah ke tidak klu dia xde.

Kalau bela haiwan, dia boleh tau kita mengandung & ada baby dalam perut bila dah sarat. Dia tau bau baby dalam tu. Baby dah keluar nanti, dia berkepit dengan baby pula 😃

4y ago

Mengadeknya 😂😂. Seek for attention betol ! Dia tak nak berkongsi kasih dengan mommy la tu.

Huhu sama lah dgn sy sis. Dulu pun sy jenis x berapa gemar kucing. Tp sebulan lepas, hubby wat balik sekor kucing. La ni jdi syg kat dia. Nama Luna. Manja pun lain mcm Luna lani dgn sy huu

4y ago

Kucing klu kita syg and jaga betul2... Murahkan rezeki kita.

Sama...masa awl preggy..mabuk teruk..kucing sy tetiba dtg teman dan manja sgt smpai asyik nak tdo sblh je...tp rupa2nya petanda dia nak pergi..dh mati sb keracunan....😖

4y ago

Sama 😢

Sy sblum thu mengandung pun byk kucing suka dkt.. Siap dduk atas peha lg.. Pdhl sblum ni tkde pun. Hahaha.. Maybe dia tau ada baby dlm perut..

Saya pun sama, suka naik tidur atas perut,boleh dikatakan tiap2 hri. Tpi lepas gugur ni dya buat tak tau je. Hampeh toi

4y ago

Kucing sy jd tak suka dipeluk dicium. Maybe sbb hidu bau baby kut tp dia akn duduk dkt kaki sy.

sama.. dari perut sy kecik smp skg menempel.. mak sy ckap dia ske haba n dgr drgupan jantung baby