STRECHMARK

*sumber gambar from google* Sy 33W dan keadaan perut sy skrg mcm ni malah makin teruk. Setakat ni sapu Aloevera kasi sejuk, hilangkan gatal n pedih.. mmg berkesan. Sometimes sy sapu VCO. Pantang panas n peluh sikit rasa mcm nk sagat dn kertas pasir dia punya gatal tu ?. Mommy2 yg jd cmni time preggy ambil masa brpa lama utk hilangkan strechmark dan parut ni?

STRECHMARK
2 Balas

Sy 30week start strectmrk.. dri perut smpai pinggang😆.. sy xgaru pon,xde gatal.. pdhl hri2 sapu vco, losyen strectmark xjln gk..

4y ago

Kan.. hahaa redha jeelahh😅

Alhamdulillah 4x pregnant xde strechmark