Kucing Makin Manja

Saya ada seekor kucing. Makin lama makin manja bila due saya lg lebih kurang 7 minggu. Sometimes buat sy fikir bukan-bukan juga dia ni. Dulu xdelah rajin msk bilik memanggil. Skrg pantang sy dkt bilik pasti dtg menjenguk and manja2 mcm dlm gambar. Mmg oerangai mcm ni ke? Ms awal preg, dia suka gaduh sgn husband sy pula...

Kucing Makin Manja
42 Balas

kucing saya pun mcmtu jgk . tiap mlm msti akan tido kt sblah . so saya ltak siap2 bntal tuk dia . skrg dia naik je katil mesti bring kt bntal yg saya kasi tu . bntal lain dia tak usik .😂