Kucing Makin Manja

Saya ada seekor kucing. Makin lama makin manja bila due saya lg lebih kurang 7 minggu. Sometimes buat sy fikir bukan-bukan juga dia ni. Dulu xdelah rajin msk bilik memanggil. Skrg pantang sy dkt bilik pasti dtg menjenguk and manja2 mcm dlm gambar. Mmg oerangai mcm ni ke? Ms awal preg, dia suka gaduh sgn husband sy pula...

Kucing Makin Manja
42 Balas

Sama lah mcm sya, sblm prgnt xpnh² nk msuk bilik sya n tidur, skrg sllu masuk bilik smpai xnk kluar..

ni pon sejak2 baby da mule tendang makin manje.. asyik nak menempel kt perut aje..

Sama laa dengan si kecik ni. Nasib jenis pandai berak dlm toilet. Kalau tak.. eeeeee 😂

4y ago

Tak tahu laa. Dia pandai sendiri. Mak dia berak luar. Kalau adik bradik dia yg lain je jenis berak sepah2. Tu pun sy letak luar dah. Ni sekor je taknak duduk luar. Nak jugak duduk dlm rumah. Biasanya kalau nak train berak dlm toilet, kena kurung dia dlm toilet. Tapi kena buat dari kecik.

Waktu mengandung badan lagi panas dan besar dari biasa..kucing tu sejuk kot

tu tandanya kucing tu sayang baby tu. Dia jaga akak and baby tu 😘

biasa sis. kucing memang macamtu. dia tau adik dia dah nak klua la tu.

Samalah kucing kita.. 😍

Eeee omeynyaaa abg. Tak lama lg nak dapat adik daaa hihiks 🥰

Samaa. Kucing saya pun makin nak dekat due, makin manja dia.

org Tua2 dulu ckp, kucing ni tau sis bila org sdg mngndung