anak pertama caeser anak kedua normal

Sape pernah, anak first bersalin caeser kemudian anak no. 2 bersalin normal. Ok x? Ada apa2 masalah?

2 Balas

Saya yg ke2 bersalin normal. Tapi uri lekat, sbb masa pantang anak 1st makan pati haruan n gamat. Baby keluar normal, tapi nk keluarkan uri yg putus tu kena masuk OT jgk. Jangan risau tak semua org cm sy. Doc cakap kulit sy sangat la sensetif. Tu yg jd lekat teruk. Now , Baru 3x caesar pun dh kne BTL. SEMOGA AWK DIPERMUDAHKAN BERSALIN NORMAL.

5y ago

Aamiin. Tq sis.

okey je tu sis..kawan sy ada macamtu

5y ago

Tq reply sis.