ECV DONE!

Takda rezeki nak bersalin normal & no more baby Sept . Sekarang dah jdi baby August! ?? tak sabar nak tnggu 2 minggu lagi untuk caeser . Tak sbar nk tgok muka anak mommy! Thank you yang mana mendoakan sya hari tu .. Baby still xnk pusing ke bawah so terpksa caeser . Semoga dipermudahkan amin ?

12 Balas

Semoga dipermudahkan sis..sama je sakit dia bersalin normal atau pon czer..normal sakit time melahirkan..czer sakit lepas melahirkan..

5y ago

Tq sis 😊

semoga di permudahkn..sma la sya pun czer jgk atas sbb ada kencing manis n drah tinggi

5y ago

Amin .. Oh hehe xpa jnji baby n kita selamat tu yg penting kn mommy😊

Semoga dipermudahkan & selamat semuanya mommy & baby August 😍

5y ago

Amin .. Thank you ya sis 💕💕💕

Akk.. Boleh X Sy tahu apa maksud ECV?

5y ago

Ha.a 😊 .. Tp xpa asal kn baby siht bila kua nt .. Tq ya 💕

amin amin smoge d prmudhkn la ye sis

5y ago

Tq sis💕

Semoga dipermudahkan😊

5y ago

Amin 💕

Semoga dipermudahkan pn

5y ago

Amin .. Tq ya sis💕💕

Semoga dipermudahkan

5y ago

Amin .. Thank you sis 💕

smoga dipermudahkan

5y ago

Thank you 😊💕

Amen sis 🙏

5y ago

Thank you 💕