Risau dengan kandungan yg kedua apa boleh normal ya ?

First mengandung anak pertama ceaser atas sebab2 tertentu. Skrg anak yg first tu berumur 3 tahun lebih dah dan sya mengandung anak kedua pula skrg ni kandungan baru 2 bulan..ada x yg alami mcm sya nak tanya dpt lagi tak mencuba lahiran normal kalau yg first tu caeser ?? Rasa giveup nak jaga kandungan yg kedua niy takut x dpt normal sbb pernah caeser yg first. :(

1 Balas

Boleh je jika tiada komplikasi semasa hamil dan bersalin nanti. Boleh bincang dgn doktor bila check up ya. Di Buku pink masa di wad bersalin anak pertama, doktor ada note tak boleh VBAC?

3mo ago

Buku pink yg lama dah hilang sis...skrg buat buku pink yg baru .