boleh ke

sape penah minum air ni? dia kata takde had umur kalau nak minum, baby bawah 6 bulan boleh ke? mak mertua suruh bagi anak, anak baru 4 bulan. takut la nak bagi ??

boleh ke
74 Balas

Utk apo benda alah ni bg baby? spy kekal jelita? 😅 Terbaik cikgu jeffrey 😂

Knape nk minum ni ? Utk apa ? Kita yg dewasa ni pon x boleh minum pelik2.

Apoooo mil u ni😂agak2 lah nk bg baby bawah 6bulan mkn benda2 mcm ni

Merawat utk apa tu sis?? Saya suggest kn sis cuba add FB Cjoy Aishah

Jgn bagi tak sesuai untuk baby . Susu sahaja boleh bawah 6bln

Kenapa perlu bagi? Bayi bawah 6 bulan hanya minum susu sahaja

Saya jual set shaklee untuk ibu hamil...boleh pm saya

Haha.. Dh la ada gmbr cikgu... Knp xgmbr pengetua ke..

5y ago

Dah la kapsyen "sentiasa kelihatan jelita". Bayi 6 bulan nk buat apa jelita2.. Haha.. Xkisah mak siapa yg rekomen ni, sy gelak terbahak2 depan dia kalau sy lah..

Jgn.. baby kecik lg.. perut baby xleh trima bnda nie lg..

Ayoo noo...jgn bg baby bukan2..susu ibu pn dh mncukupi...