Minta tolong tengok

Salam minta tolong tengok. Ni ada ke atau ralat?? Trima kasih. Sy tgh ada masalah rumahtangga. Andai ni rezeki utk sy. Allahuakbar. 😭

Minta tolong tengok
18 Balas

naik samar2 tu,mungkin kndungn baru lgi,tu yg naik samar² tu...try cek waktu pagi lepas bngun tdo,moga di permudah kn segala urusan sis,jga diri,jaga kesihatan n jaga kndungn yea 😊😊😊

beli yg mhal sikit kak , dkt watson ada ... yg tu dia tunjuk weeks .. saya dulu pun test guna yg rm10 noh negative try guna mahal dia bgi 3 weeks terus

positive tuh klo nk lbh yakin p klinik SBB nmpk mcm positive .... p lah klnik sruh depa check tgk Ada Rasa mual atau alahan pa ii x

nampak macam ada, cuma guna brand dip n tell boleh beli kat watson ke guardian ada..yg tu cepat juga naik

4h ago

kalau betul ada takkisah check bila dia akan naik double line jugak

Nampak samar. Saya haritu pon macam ni juga. Bila pergi klinik swasta untuk scan. Tengok-tengok dah 9weeks dah.

Nmpk mcm ada..tpi kabur..mngkin sis blh cuba lagi lpas 2-3 hri mcm tu..insyaallah smoga ada rezeki..

19h ago

Ok puan nnt sy cek lg

Nmpk mmng ada tu walau pn samar mcm tu alhamdulillah semoga rezeki sis dn mslah cpt selesai amin

4h ago

Trima kasih bnyk sis..

sya pernah msa ank sulung garis 1 terang 1kabur,nmpk ni mcm garis 1kabur cuba buat sekali lgi

4h ago

Ok nnt sy beli lg alat test

Sis boleh repeat dgn clear blue test. In shaa Allah lagi tepat. Macam ada tu. Kalau kira2 dari last period dah 8weeks ke atas boleh scan terus kat klinik. Lagi jelas boleh tengok bentuk baby dan degupan jantung.

macam ada awk.. moga ada rezeki awk.. nanti cuba test lagi ya 🥰

4h ago

Ok nt sy cek lg. TKasih sis