due date jun

salam..siapa due date dia bulan june..kita geng...ada yang dh prepare semua barang baby ke...jomla share due korang n preparation korg dh complete belum

50 Balas

Kita due 23 june.. Barang baby pakai balik yg ade je hee.. Nak jgk beli yg baru tp da pkp bgai last2 jdk malas da nk crik.. Korek2 harta karun kt umah je 😁barang mommy plak tgh buntu jgk nk beli ape sbb kpale otak da jdk 'terkurung' jgk 🤣🤣

4y ago

haha to pasti...

Saya edd 21-June, 1st child and tk fully prepare pon😅. Bukan tak excited, tp apakan daya covid. Husb tak dpt sambung kerja and cuti tanpa gaji sampai bulan 8 (kerja di sg). Beli yg wajib je🤗

4y ago

xp sis ble yg wajib dh ckp..janji ad la nak pakai kan untk baby...semoga dipemudahkan urusan sis bersalin nanti

Alhamdulillah semua siap.. Due 20.6.20.. Semua beli online. Siap basuh dan packing. Skrg kerja bersihkn rmh basuh2 karpet lgsir cadar sofa n prepair bilik baby pula utk menyambut ia raya nnti..

4y ago

Terima kasih.. Aamiin. sama2 la kte..

Edd 25 june, barang baby dari 7 bulan dh complete & masuk dalam beg hsptl. Tinggal barang pantang je tngh tunggu bila nk tiba sbb beli online🤣

4y ago

inshallah tq sis

20/6.. excited plus nervous.. brg beli Kat shopee je semua... Kene tunggu byk lg half lg Blum smpi.. packing Blum lg.. mncuci duluu

4y ago

due kita sama laa 😊

07 june.. Hampir siap barang bby.. Sbb topup² je dari barang kakak n abg dia.. Yg tinggal minyk angin ibu dn minyk telon belum lagi.

4y ago

alhamdulilah smga dipermudahkan urusan sis ya

9/6 alhamdulillah dah settle semua...sbb sedia awl2 kali ni brpantang sndiri.. harap dipermudahkan untuk baby 2nd ni 😊

4y ago

sama.tarikh czer saya..smga sis dipermudahkan urusan bersalin ya...

Due saye 21/06 barang baby hampir separuh barang maknye belom lgi nak Cari bnde² herba tu saye xberape pandai

4y ago

sis cari je agen2 shaklee pasto tanya mereka set bersalin...

3.6.2020 Tapi kna bersalin awal ada rekod gdm on diet... Kena induce... 11.5.2020tunggu doktor beritahu lagi...

4y ago

Terima kasih kakak

19jun2020.. brg2 baby sume dh siap dh kecuali stroller n car seat je lg.. yg xsiap packing, brg2 mommy je lg..

4y ago

aamiin. thanks.. sis pn same.. semoga dipermudahkan urusan