due

siapa due dia tahun 2020??? share sikit due date korang bila??? sy 12/2/2020?

992 Balas

mula -mula doktor KK cakap 1 Mac 2020 doktor klinik swasta cakap 27 Feb 2020 minggu lepas doktor KK cakap 25 Feb 2020 doktor klinik swasta cakap 27 Feb 2020 😅 yang pasti hujung feb tu dah boleh la nervous.

Saya 11/02/2020 Tengah berdebarrr ni tunggu kelahiran baby jugakkk uuuwwaaaaa Semoga urusan bersalin kita semua dipermudahkan & berjalan lancar amin aminn aminnnn yarabball aaaalaaaaaminnnn🤲🤲🤲

4y ago

aamiin in shaa allah

saya 20/02/20 entahlah.. period sy sblm ni xteratur. Jnji baby keluar nanti sihat,dipermudahkan segalanya dr awal hingga sudah. ada apa dgn tarikh kan.. daokan lah ye..

26/5/2020...tahun depan tak dapat beraya..bru tahun pertama nk beraya berdua dgn suami ..tiba2 Rezeki Allah bg awal.. So raya Bertiga... Alhamdulillah

15/2/2020 😘 And barang da siap prepare. Tgl masuk dlm kereta je... Cuma tharmos tu penting ke nk bawak? Aiyooo Da pack tp hati ni risau mcm ade bende x ckup je...

4y ago

Ok sis. Tq

14/2/2020 tapi selalunya tak ikut due pun...sbb anak 1st 35week anak second plak 37 week... So yang akan datang ni camtu juga kot

17/02/2020...ya allah xsabarnye...smoga dprmdhkn momy2 kt sni..dkurniakan anak yg sihat ank yg soleh dan solehah..aamiin

20/09/2020. Doakan selamat dan sihat utk saya dan baby ye. First pregnancy after TTC for 5 years. 😊

13/5/2020 insyaAllah. Doakan sy ya mummies semua. Semoga urusan mummies semua dipermudahkan juga 🌸😊

Saya 23.3.2020❤❤..semoga baby dan saya sihat.. Doakan saya di permudahkan urusan bersalin..