due date jun

salam..siapa due date dia bulan june..kita geng...ada yang dh prepare semua barang baby ke...jomla share due korang n preparation korg dh complete belum

50 Balas

due Edd 18/6..tpi gdm kena 2weeks awal bersalin..means 38 weeks dh kena serah diri..doakan sy 🤲🏻

5y ago

Sama tu.. Hehe

Sy due hari nie.. 3hb 5.. Doakan sy smoga dipermudahkn urusan brsalin mommy semua.. Bby first..

5y ago

Birthday sy 🥰

Sy plk byk ag x beli...mggu dpn dh ajak suami p beli kt manjaku...baju nk kena tambah sikit

Saya 2/6.. Brg baby dh cmplete, dh susun masuk beg. Brg berpantang je blm cmplete lgi.

5y ago

Terima kasih

Saya 26/6..tinggal set pantang je lom beli.. Nk beli nr dah takde stock 😭😭

Saya 25/6 brg baby recycle brg abg² nye je 😁 Brg mak nye xsettle lg 😅

5y ago

betol to...inshallah sis...smga urusan kita smua dipemudahkn

Alhamdulillah dah settle.. edd 8 June. 90% barang baby ngn mami beli online je

5y ago

xlama.dh sis...smga urusan bersalin sis dipermudahlan

Saya 6/6 barang baby da settle dah , barang umi nye je belom 😅

5y ago

Saya pn sama due date 6/6

sy 3/6/20 brng baby dah siap cuma brng mommy je blum siap lgi 😁

5y ago

smga dipemudahkn urusan sis..slamat smuanya

15 june ... barang baby je dah ready .. barang mak belum lagi 😂

5y ago

hihi xp slow2 barang mak..yg pntg baby dh ready