Due 19/june/23

dh ada yg bersalin tk geng due 19/june..share² la🤗

7 Balas

Due saya ada 3 first 28/5 itu klau ikutkan last period due kedua sptutnya 10/6 tpi smpi skrg x de rasa lagi nk bersalin due ketiga tetiba je pegi checkup haritu doc kata due awak 9/6 tpi x ada rasa lagi smpi skrg doakan saya cepat n mudah melahirkan ye lagi 5/6 hari je lagi ni oky 👌🏻👍🏻🥰

Due kita sama, bru checkup dr ckp xde bukaan pun lg. dr seluk pksa ad bukaan. Next appt lg 2w. Awl2 dr dh ckp boleh extend lg smnggu. Tkde keperluan nk induce awl2. Go with the flow.

Due kita sama 19/6 😄 tpi blm ada tanda² mahu bersalin lagi . baby tgh syok di dlm perut 😂😂

sy due 2/6 pun blom bersalin lg . 8/6 kne serah diri . bby syok sgt agaknya duduk dlm ni . hahaha

Due kita sama tp blm Ada tnda2 baby Nk kluar lg🤭smgoa kita d prmudakn ya

sama due blum ada apa2 tanda, semoga tak overdue amin

smga urusan dpermudahkan;) slmt berjuanggg