Due october

Hai mommy2 yg due bulan 10 dah get ready ke hehehe. Ke ada yg dah terberanak. Sy due 28/10. Cant wait!! Tkut+excited. Jomla share due date korang ?

Due october
187 Balas

Sy due 13.10 niw dh masuk 37w. Lusa appt kt hosp sb nk scan baby. Xtau lg ikut due ke tidak sb ulang alik seminggu ke hosp. Baby kjap kecil kjap besar. Xda lg tanda2 nk bsalin. Barang baby dh pack, brg sy je lg tak😂😂

due date kita sama.. hihihi... dok menghitung hari ja nih... apply cuti awai awai.. sbb nk berehat puas puas sblom beranak n nk manja kan si kakak dia puas puas sblom diA dpt adik.. 😄😄😄😆😆😂😂

Sya 23/10, first baby.. Brg baby dah ready, brg uminya belum lg😆 Asyik blur ja, dah siap bt list pun masih bingung. Kejap rasa nervous, kejap takut, kejap excited. Semoga Allah permudahkan segala urusan

Sy 22/10,blum ade tanda.bby boy aktif😅da msuk laluan.berat 3kg+.alhamdulillah sihat.air ketuban ckup.kemarin scan doc.smoga dipermudahkan...Aamiin😊😊😊

5y ago

Sama due tapi saya baby girl. Berat baby last scan haritu 2.3kg je. Next appointment 3/10 ni. Semoga kita dipermudahkan urusan ❤

Hye mommies.sama due month kita.saya 24/10.brg baby dah dh prepare tpi blom packing Masok beg lgi.risau,excited sangt walaupun Ni preggy kedua.moga urusan dipermudahkan

Should be due 10.10.19..tp ade problem pd rahim.. So appointment czer delivery 27.9.19 ni.. Doakan i agr dipermudankan & dilancarkan urusan bsalin nti ye..

5y ago

😁🥰

Sama la kita 28.10 😍 tak sabar kan nak jumpa ahli keluarga baru dari rahim kita sendiri 😍🥰🥰🥰 semoga kita diberi kekuatan utk bsalin nanti 🤗

Sy 14.11.2019.. Dah redy beg barang2 g hospital 😅 Anak ke 2.. rasa berdebar-debar hati ni.. Nes pesan takut bersalin awal.. Tu yg stembay je..

6/10/20 kene serah diri, induce. Doakan saya plis. Semoga semua ibu2 yg menanti hari dipermudahkan jugak segala urusan 😢🤯🤲🏻

My edd d tulis kt book klnik 6/12/2019. So mksud dia ap ya? Tu due bsalin ke atau ape . Sryy la frst time prgnt tu nk bkongsi crta 😊

5y ago

Ouhh oke tq information nyaa