nak tahu je..

salam...nak tya klu lps minum air gule klu kptsn x elok klinik akn call tros ke?sbb mcm sy 3mggu lps minum smpi sekrg x tau kptsnye lg ke tu sbb kptsnya ok....sbb firstime?

10 Balas

Rasanya result sis ok ni sebab tu nurse tak call.. mcm sy juga waktu pregnant anak 1st, lpas minum air gula lgsung takda kena call.. next temujanji nurse bagi kptsan dan kptsanya normal. Skrg ni pregnant anak ke2, bru 3 hari lepas minum air gula dan skrg ni masi berdebar2 tggu result.

Sy pon minum air gula jgk, tp seminggu sy tggu klinik xcall pon, mybe sbb keputusan elok kot, klaw xelok depa akn call secepat yg mungkin

Biasanya nanti dtg bru tgok kptsn..sy pun mggu ni tgu result😁ta pnh kna lg tp puas minum air gula pasal berat cpt naik

Kalau nurse x call tu insyaAllah maknanya okay.. nnt next appt boleh tanya berapa result sis..

Biase dalam 2minggu akan call..klu x call tu makna result ok..boleh la tarik nafas lega..😊

Kalau xcl maksudnya pass..alhamdulillah xkena...sy pun baru result alhamdulillah xkene🤗

Sy pun bru harini minum air gula semoga diorg x call la

Nanti masa check up nurse akan bg tgok

Klu kk tmpt kitaorg..direct dpt trus..

klu ok Alhamdulillah sbb trtggu2