Result air gula

Hai semua.. sy nak tanya dh seminggu minum air gula tapi x tau result lagi.. sy minum air gula khamis minggu lps (11/5).. smpai hari ni khamis (18/5) nurse x call pun, maknanya result gula ok ke? Sbb hari tu nurse ckp nnti apa² dia call.. dlu 1st baby lps minum 2 jam terus dpt result, skrg nurse ckp kena tunggu seminggu sbb alat nk check kt kk tu rosak.. so kena hantar hospital.. #ingintahu #bantusharing #pleasehelp

9 Balas

betul..klau result awk ok, nurse x call...sbb dua anak sy sblm ni nurse x call pun...tp yg ke3 ni lps seminggu nurse call sbb sangkut 😁

saya mula2 minum air gula,nurse x call sbb result cantik.ni minum kali kedua,smlm nurse call suruh dtg klinik sbb sangkut gdm...aiyoo...

saya haritu nurse tak call juga. tau tau masa gi klinik untuk check up dia baru bagitahu bacaan tinggi sangkut gdm 😅

Mcm sy dulu nurse tak call pun kalau bacaan okay, then next appt nanti nurse tnjuk result.

sy tgu 2 minggu nurse tkde call. bila tanya bru tau tinggi jgk. mungkin nurse lupa

kalau kk tempat sya lpas mnum air gula dpt result hari tu juga..

Sy mnum 9/5...19/5 harini bru tau result..nurse call, n lekat gdm

usually klu xde call tu, bacaan ok. next appt boleh tgk result

Klau nurse xde call mknany bacaan gula awk okeyy