Obimin pluz

Salam. Sy tak boleh mkn zincofer sbb muntah. Dh pegi kk dorg suggest maltofer tp kna beli sndri di farmasi. Sy dah cari 2,3 farmasi semua ckp stock maltofer dh lama takda. So dia suggest sy mkn obimin katanya fungsi sama dgn maltofer. Ada yg mkn jenis mcm ni ok tak? Cara mkn sama ke sebelum tidur?

Obimin pluz
1 Balas

As long u ade makan obimin regards apa jenama ia consider baik utk baby kita. Minum susu utk kuat kan tulang rusuk baby