Maltofer ganti obimin

Hai ibu2. Saya consume obimin yg kk bagi, tapi bila masuk bulan ke5, lagi teruk sy muntah2 lepas consume obimin. Sekarang sy stop obimin n ganti dgn maltofer. So far alhamdulillah dah xde mual2. Cuma kk tempat saya tak provide maltofer, kena beli dekat farmasi.

Maltofer ganti obimin
2 Balas

Kalau ok sis beli jela sis mcm sy pn tk ssuai obimin klinik bg zincofer ok tp kena makan lps makan kalau tk gastrik

kk memang takde provide maltofer ni, memang kena beli sendiri.