vitamin

Hye mommies..nak tnya ni..harap boleh bantu..tdi pi klinik bgtaw nurse nk tukar vit lain sbb zincofer tak boleh mkn telan dh..nurse suggest maltofer tp kk xda ubat ni kna beli sendiri...so pi farmasi stok habis..dia suggest vit kat bawah ni iron pyrophosphate plus (lipofer)ok ke vit ni...sbb nurse tak cakap pun pasal vit ni..rasa takot pulak nk mkn..tapi dh beli ?ada mommies yg mkn vit ni tak...ok tak?

vitamin
2 Balas

Sis cuba mntk iberet..sy pun tak boleh telan zincofer msti nk mntah..bile mkn iberet alhamdulilah bley terima..

Sama la p farmasi drg suggest nie.. Baru nk try mkn.. Hrp2 okay la