kemusykilan .

Salam n selamat pagi warga TAP . Saya nak tanya ada tak sesiapa yg makan maltofer x? ... Sebelum ni misi bagi obimin , masuk 2bulan sy xblh mkn obimin makan je muntah ... Mkn pg muntah , try mkn sblm tido pun muntah ... So ckp kat misi , misi suh beli maltofer kat farmasi dia kata xde alah nt mkn balik obimin . Sy jadi rsau bila mkn maltofer ni rasa mcm xmkn ubat pulak . Ok ke maltofer ni gaiss ? Mintak pendpt ya

1 Balas

bagi saya maltofer paling berkesan. yg ni je serasi dgn saya. kejap je hb naik.