ZINCOFER

Ada mommy yg mkn zincofer tak? sy nak bg free je sbb sy tak boleh mkn zincofer, skrg mkn maltofer je beli dkt farmasi. Sesiapa yg sesuai zincofer sy boleh bg ?

6 Balas

dulu saya makan ubat dari klinik pun tak sesuai...last2 kaka saudara saya cadangkan maltofer....sesuai sangat dengan saya...hb saya naik, tapi 2 bulan saja saya makan maltofer, selepas tu saya makan ubat dari klinik balik....sebab dekat tempat saya, pembelian maltofer sangat ramai, sampai tiap minggu habis stok dekat farmasi

5y ago

betul.. maltofer slalu habis stock di kawasan sy. susah nak cari.. 😔

Sy elok je mkn zincofer... Selalu mkn selepas mkn... Kalau sebelom mkn selalu sakit kepala...

5y ago

Tak de lahh.. Selepas mkn kalau rasa dah tak mkn ape2 lagi selepas tu baru mkn ubat... So sy selalunya selepas breakfast sambil tnggu mkn tengah hari pkol 1 tu selepas mkn breakfast better mkn lah ubat....

Sist mkn maltofer .. okay x. Hb naik. Sy pn pening mkn zincofer.

5y ago

maltofer okay hb maintain cuma lama lama sy mual sbb coklat kan, now mkn iberet je naik hb sy 😊

Apa rasa maltofer tu ehhh??

5y ago

hb sy maintain mkn tu, cuma lama lama sy mual rasa coklat tu.

Sy nk😍

zincofer sis bli kt farmasi ke

5y ago

Sebaiknya pulangkan je ke kk dan dimaklumkan pada nurse yg sis dah tukar ubat lain utk rekod buku pink.