rumah di tingkat 4

Salam. Sy nak tanya , sy skrg preggy .. Bakal melahirkan bulan 8 , in shaa allah .. (due sbnrnya 1/9) . awal buln 8 ni sy akan berpindah rumah ke tingkat 4 .. Sya nak tanya mommies sekalian yg ada pngalaman .. Ok tak ibu hamil/ ibu berpantang tinggal di tingkat 4 ? Bahaya tak utk kesihatan dalaman dan luaran ?? Terima kasih kpd yg sudi reply ?

12 Balas

salam sis..sy prnah tinggal kt tingkat 3 xde lif dlu..msa preggy mmg xde mslah..dkt2 nk bsalin tu mmg sngaja trun naik tngga krap sbb nk bg snang jln tbuka 😅😅 tp bla lpas bsalin tu mmg perit ckit..tiap ari kna naik trun tngga msa pntang sbb bwk bby check kuning..tmpt luka bentan dk rsa bdenyut2..mmg nangis jgk la tnggung sakit..nsib baik lpas bgtau nurse diaorg pn bg bwk bby check kuning selang 2 hari..huhu