Pantang selepas bersalin

Assalamualaikum semua. Nak tanya lepas bersalin boleh ka turun naik tangga? Sebab saya tinggal flat tingkat 4 takda lift 😅.

2 Balas

Kakak sy anak lima. Duduk kuartes tingkat 5 xde lift.. Setiap kali bersalin terpaksa naik tangga. Kalau bersalin ceaser dia ambil masa 2 jam untuk sampai tingkat 5.tabah betol dia. Slow2 nanti naik.

1y ago

Ok tq sis 😄

Wsalam. Boleh, kalau dah takde pilihan nak buat macam mana lagi. Cuma kena slowly lah. Seeloknya ada yang teman masa turun naik.

1y ago

oh ok terima kasih 😄