Rumah Tingkat 4

Salam mommies.. Siapa ada pengalaman ye duduk di rumah tingkat atas. Then bila habis pantang, duduk di rumah sendiri. Macamana ye korang hadap nak naik tangga tinggi2 lepas keluar dr hospital? Boleh share..

2 Balas

Kita klu boleh nk berpantang dgn selesa dan tenang.. 😊

5y ago

Insyaallah.. Semoga sama2 dipermudahkan lah nty yer sis...

Saya pon sama rumah atas.. X tau mcm mna nty.. 😅

5y ago

Hehe itulah sis. Nak buat mcmane, sy boleh pantang rumah sendiri. Husband ambil cuti lama siap2. Sy cuma panggil bidan untuk urut, tungku smua tu. Masak kemas yg lain2 husband boleh buatkan. To nk naik tangga tu la sy rasa sy kena gigih sikit la kot. 😅