Period delay

Salam dan selamat ptg semua, bulan lalu sy period start 4/1-8/1(hari last) klu ikutkan sy dtg period 1/2. tp skrg dh 5/2 belum dtg lg. sya dh cek upt tp -ve. adakah terlalu awal utk sya cek upt? dan klu btl sy mgndung, ikut tarikh yg mna satu ya? 4/1 @ 8/1 Terima kasih yang sudi komen☺️

1 Balas

delay period dah boleh cek upt. tp kalau negatif, samada mmg tak pregnant/lambat detect. boleh repeat upt lg 1-2 minggu jika masih tak period. & kira ikut 4/1, 1st day period lepas.

1y ago

nnt sy repeat upt lg.. terima kasih komen♥️