doakn sy..,tq ?

Salam sis2 semua..,doakn sy ye..spya kandungan sy yg kali ni brtahan sampai 9 bulan 10 hr,teringin sgt nk ade anak sendiri..?

30 Balas

Amin doakan saya juga...ni anak no 3...ni oun mencuba selama 9 bulan selepas keguguran..doakan yg terbaik utk kita semua...😘

Aamiin semoga baby membesar dengan sihat dan juga mommy. Sehingga bersalin dgn selamat. Amiin robillalamin

5y ago

Aaminn...mudah2an..tq sis..😊

InsyaAllah semoga dipermudahkan sgla urusan sis. Kuat kan semangat n bykkan rest yea😊

5y ago

Baik...aaminn....tq sis..😊

Aminnn. Semoga dipermudahkan urusan kehamilan dan kandungan sihat sentiasa :)

5y ago

Aamiinn...tq sis..

Amin. Sy pun bharap macam sis jugak sebab sy pun tengah pregnant first baby.

5y ago

Aaminnn...semoga kte dipermudahkn..aamiinn..

Aminnn semoga mommy n baby sntiasa dilindungi. Mommy bnykkan brehat yer...

5y ago

Aamin...mudah2an..tq sis..

Mg dprmudahkan segalanya..aamiin... Jg dri bebaik ea😉✌

Semoga d permudahkan..doakan untuk saya juga..😊

5y ago

Aaminn...tq sis..inn sha Allah..

Amin .... InsyaAllah.. doakan sy jg..😘

5y ago

Aamin...tq sis..inn sha Allah..1 hr nnt sis..aamiin...😊

Semoga sis Dan kandungan dilindungiNya.. Aminn

5y ago

Aamiin...tq sis..😊