mohon doa dr kalian semua..

Assalam semua...hr ni sy dah 38mggu 1hr....hr ni dr pukul 3pg td smp sekrg sy rasa dkt ari2 ni skt seakan penuh btl...serta skt di tulang punggung...ada kah tu tanda2 nak bersalin ye...sy kalau tak bersalin mggu ni...hr sbtu ni kena serah dr...hr ahad kena induce...mohon doakn sy bersalin seblm hr sbtu ye semua...trima kasih...

21 Balas

smoga diprmudhkn urusan sis. sy pn dri pkul 2 td sakit cmtu tkleh lelap lgsung smpai skrg. klau tk ok jgk mmg kne g hsptl jgk jpgi ni. btw sy pn 38w lbih huhu

5y ago

Owhh...ok2...hr ni kalau skt smp ke ptg ni sy pegi jgk...ni prt skt je ni...kejap2 ngeras...yg bahagian bwh memg rasa brt dan penuh je ni...trima kasih ye

Mf ty ye.. Due sis Bla ye.. Np kne induce sis.. Sy 37w 5d..asyik skit prut ngeras jer..

5y ago

Due 19.10 ni...kena induce sbb kat sini ada target brt baby...kalau cpai 3.5kg sbtu ni...kena induce...die org tak bg lahir kan baby bsr...sbb tkt patah bahu...

Semoga dipermudahkan sis, doa byk2 InsyaAllah semuanya selamat.

5y ago

Aminn..trima kasih

sabar ye sis..mmg induce tu sakit sbb saya dh rasa..

Smoga d permudahkan urusan nya nnti aamiinn.....

X lama dah tu bby nk keluar. Semoga puan d permudahkan.

5y ago

Tu la...die bg ibu skt2 dl ni...br keluar nnt...hihihi...trima kasih ye

Smoga dipermudah urusan ibu dan baby. Aamin

semoga dipermudahkn kn urusam sis dan baby

Semoga dipermudahkan urusan Enjoy the moment 💖

5y ago

Trima kasih...aminn

Semoga segalanya dipermudahkan..Aamiin..