Nurul Fasihah, Malaysia

Learning Mom, And Have One Cute Princess

About Nurul Fasihah

Anak Dah Umur 1 Tahun Tak Confident Nak Jalan
Assalamualaikum, ada tak anak mommies2 yang anaknya. Dah ligat memanjat sana sini, naik tangga cepat. Dan meniti pun cepat. Tapi bab nak lepas tangan n jalan sendiri tu mcm liat sikit. Mcm setapak dua
..read
Ade baby mcm lambt jln
Kepala Anak Berpeluh. Normal?
Assalamualaikum, hye ibu2. Nak tanya. Normal ke kepala anak berpeluh. Lagi2 bahagian rambut. Saya tak ada la berpeluh. Had anak saya ni mcm rambut lepas mandi. Bila gosok rambutnya peluh. Anak saya 11
..read
Saya rasa baby memang kot . Anak saya kalau menyusu pun belah kepala yang kena kat tilam tu bukan main berpeluh . Bawa keluar deoan rumah pun kejap je dia dah berpeluh kat kepala tu
NO Baby WIPES For Your Baby
Assalamualaikum semua ๐Ÿ˜Š Hye mom to be and mommies. Biasanya jika baby anda berak / kencing dalam pampers mesti awak semua bersihkan di sinki kan. Tapi seperti remehkan. Dan ofkos paling cepat guna b
..read
thumb image
Terima kasih share info ๐Ÿ˜
Kebaikkan B1 Minggu Ke 12 Ke 24 - Salindah
Assalamualaikum ๐Ÿ˜Š Hye mommies to be ๐Ÿ‘‹ Ada yang mencari supplement tambahan untuk mom to be ๐Ÿ˜Š Jom dengan Salindah B1 Sesuai untuk ibu-ibu mengandung dalam sekitar minggu ke 12-24 sahaja. Seha pun g
..read
thumb image
Is it kkm certified sis?
Picit Payudara Anak?????
Assalamualaikum, seha nak tanya la ye. Ada ke sesiapa guna petua org dulu2 yg picit payudara anak. Takut payudaranya beso ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜ฌ. Serius ๐Ÿ˜จke ada sebab len. Tak dpt nak mikio had lagu ni. Siannya baby
..read
thumb image
Jgn picit sis...sbb dl anak laki pon gitu sbb dr hormon ibu, lme2 hilang sndiri..klu picit nt tkot kuman lain jangkit
Benda mengarut dan memudaratkan tak payah la ikut sis. Membahayakan anak je. Kesian baby.
Count BABY KICK
Assalamualaikum ๐Ÿ˜Š Hye mom to be yang dah 25w ke atas. Mesti nurse dah suruh counting baby kicks kan. dari 9am to 9pm. So untuk permudahkan mommies to be nak kira. Create group private telegram/what
..read
thumb image
Sis xtry app count kick ke ek??yg ni lg mudah sis.. ๐Ÿ˜‰โœŒstiap kali kick juz klik button tgh tu..until ckup kiraan..
thumb image
Takut BENGKAK SUSU. ADA Cara Sebelum Berlaku
Assalamualaikum semua Mommies and mom to be ๐Ÿ˜Š Seha nak share cara-cara sebelum berlakunya Puting breast/nipple kita dari tersumbat. Sila lihat gambar no.3. Kesan kita lambat mengambil tindakan. Itu
..read
thumb image
Terima kasih infonya
Beras ORGANIC BABY Recommended
Assalamualaikum semua ๐Ÿ˜Š๐Ÿค— Mommies. Anak dah umur berapa dah? Dah nak dekat 6m ya? Jika ya. Siap2 beli barang2 makanan anak. Seperti Beras Organic Baby ini. Memang terbaik. Baby tambah berat dan juga
..read
thumb image
Thanks for sharing
VIP Member
๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป
Set Hamil & Pantang SALINDAH. RECOMMENDED
Assalamualaikum, seha nak share supplement Seha amalkan ketika mengandung. Alhamdulillah memang nampak kesanย  dekat seha dan baby seha ๐Ÿ˜Š. bila melihat testimoni dari orang lain. Memang sama sebijik
..read
thumb image
๐Ÿ˜
VIP Member
memng bagus set hamil & pntang salindah nie..sya ginakn dr ank pertama lgi๐Ÿฅฐ
Salindah Supplement Yang TERBAIK
Assalamualaikum, seha nak share supplement Seha amalkan ketika mengandung. Alhamdulillah memang nampak kesanย  dekat seha dan baby seha ๐Ÿ˜Š. bila melihat testimoni dari orang lain. Memang sama sebijik
..read
thumb image
๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Boleh kunyah tak? Atau gigit bagi kecik baru telan? Huu saya jenis tak boleh telan ubat
Ye... Salindah mmg trbaik... Sy dh amalkan sejak ank pertama lg
Beli kat mna.. Blh x nk mkn msa preggy 6 bln? beli kna satu set start dr awal preggy ke..
Pill ke