Selamat bersalin

Alhamdulillah... Sy dh slmt mlahirkn bby boy hr ni di HTAR Klang.... Bby pkp ke2 saya..🤩😄sy doakn mummy2 yg tgh tggu hr dpmudhkn bersalin nnt.. amiinn

3 Balas

dah carik set berpantang . boleh try shaklee . bkn shj luaran . dalaman pon boleh cantik http://Wasap.my/+601117194775/shaklee

Alhamdulillah. Mcm mana pengalaman di HTAR puan? Saya pon igt nk bersalin sana.

3y ago

ok sgt.. wad pn selesa.. cuma terkilan dgn keadaan pkp ni suami xblh mlwt ... lpas bsalin blh ambik uri bby shj.. azankn bby pn xblh.. so dpt jmp suami lpas discharge..

alhamdulilah. selamat berpantang. tahniah..