34w

doakn saye semoga sy dan bby sntiasa sihat kuat doakn sy brsalin normal ni ank prtme sy doakn sy allah bg kemudhan dan lancar masa nk mgeluarkn bby sy ni scan bby boy.... doakn sy ye mummy2. sy smpai skrg tkot sbrnanye ank first xde pglman smua lg sy ni jenis lembik.. doakn sy pls.

2 Balas

Sy msuk 32w sis.. Sma ank 1st..moga kita d permudahkn b'salin yer sis.. Sy pn takut sbnarnya.. Tpi excited juga nak nmpk baby.. Huhuhuuu.. Sy jnis y takut sakit.. Haha.. Tiap bln ambl darah pn.. Tetap msih takut dgn jarum.. Apa lgi t'fkir b'salin ni.. 😩😩😩 Hrpan cma d permudahkn sja la.. Baby sihat2x.. Pksa kuatkn smngat ni..

5y ago

amin semoga kite kuat mummy to be

Insyaallah semuanya akan baik baik sahaja. Semoga bertabah dan kuat semangat ye sis! 💪🏻