Salam, usia kandungan berapa week ye boleh minum air kelapa? Teringin sgt, skrg sy 10week. Tq 🥰

8 Balas

Sy masa 8 minggu ada minum masa balik kpg..stakat ni okay tak ada apa2.. Tapi terpulang kepada badan masing2 juga sis..

try minum sikit2 dulu sis kalau takde apa2 boleh teruskan minum saya pun alhamdulillah,ok je minum air kelapa

bukannya minum air kelapa ok ka ?? sbb saya berapa kali dah ni minum air kelapa .. usia baby dah 9w

Bila dah masuk 8bulan bln rasanya ok..untuk membuka rahim n mudah bersalin.🙂👍🏻

Sy minum air kelapa sebiji masa pregnant 7 weeks. Alhamdulillah takda kesan apa2

Jgn berlebihan. Kalau boleh tahan , tahan☺️ kalau da ngidam xleh watpe

Sy plk teringin coke hahaha

boleh je