Jealous

Salam semua, sy pregnant 26weeks. Masalah sy sekarang ny sy sering rasa cemburu dgn ank buah suami sy sendiri, padahal ank buah suami sy baru umur 3tahun ( girl ) ??‍♀️ sy rasa tak suka bila suami kena cium2 dgn ank buah dia, tak suka bila suami bwk ank buah dia naik motor g sana g sini. Sy rasa cemburu, rasa mcm suami lebihkan ank buah dia dari sy sampai kadang2 sy masuk bilik sy akn menangis, sy sedih teramat, hati ny sakit sgt2. Taktau la perasaan apa ny, mungkin disebabkan pembawakkan ya mumy semua? Sy tak suka bila perasaan mcm ny ada, sy da cuba kawal tp tak boleh. Ank buah suami sy bila nak dtg dkt dgn suami sy, sy akn halang sy peluk suami sy cepat2 ?

17 Balas

saya pun mcm tu gak ..padahal.anak buah baby sgt lg . siap sy warning kt anak buah sy tu . hg ade 4 bulan je lg nk manja2 . pasni xdak dh . hehehe .

5y ago

Haha sama la sis, sy pun warning. Dia ada 3bulan jea lg nak bermanja2 dgn suami sy 🤣